logo
logo
Pozvánka na online i prezenční vzdělávání k tématu Asistent pedagoga

Pozvánka na online i prezenční vzdělávání k tématu Asistent pedagoga

15.02.2024
Učitel/učitelka
Asistent/ka pedagoga
Třídní učitel/ka
Národní pedagogický institut ČR nabízí v nejbližší době dva webináře a jeden prezenční seminář k tématu Asistent pedagoga.

Spolupráce učitele a asistenta pedagoga

Webinář se bude konat 28. 2. 2024 od 16 do 18 hodin a zaměří se na popis nastavení efektivní spolupráce mezi učitelem a asistentem pedagoga při podpoře žáků. Více informací a možnost přihlašování najdete zde.

Role asistenta pedagoga při sociálním začleňování žáků s odlišným mateřským jazykem

Webinář se bude konat 13. 3. 2024 od 16 do 18 hodin a zaměří se na roli asistenta v sociálním začleňování žáků, jejichž vzdělávání je ovlivněno různou podnětností rodinného prostředí. Více informací a možnost přihlašování najdete zde.

Spolupráce učitele a asistenta pedagoga v heterogenní třídě. 

Prezenční seminář v měsíci únoru nabízí krajské pracoviště NPI v Karlových Varech, a to dne 21. 2. 2024 od 9 do 15:30 hodin. Seminář bude zaměřen na nastavení efektivní spolupráce mezi učitelem a asistentem pedagoga v heterogenní třídě. Více informací a možnost přihlašování najdete zde.

Mohlo by Vás zajímat

Webináře a reportáže ze škol k tématům Desatera

K jednotlivým zásadám zhlédněte reportáže ze škol spolu s rozborem ukázek z hodin. Všechna videa jsou dostupná zde.

Pozvánky na webináře a semináře

V rámci tématu práce učitele s heterogenní třídou nabízíme online i prezenční vzdělávání. Již začátkem roku 2024 se můžete těšit a přihlašovat se na tři webináře vycházející z Desatera úspěšné práce učitele s heterogenní třídou s aktualizovaným obsahem.

Zobrazit další články