logo
logo
Výstava Na cestě - Smetanova výtvarná Litomyšl

Výstava Na cestě - Smetanova výtvarná Litomyšl

19.06.2024
Učitel/učitelka
Rodiče
Odborná veřejnost
Žáci a studenti
Již tradiční výstava výtvarných skupin MenART se v letošním ročníku představí v návštěvníkům dosud skrytých prostorách domu U Rytířů.
Obrázek článku

Tato výstava je krátkým zastavením NA CESTĚ hledání osobního přístupu k tvorbě. Ve školním roce 2023/2024 se na ni v rámci Stipendijní akademie MenART vydalo 30 nadaných žáků a studentů ze základních uměleckých škol z celé republiky. Jejich průvodci bylo 21 pedagogů. 

Výstava  10. 6. –  10. 7. 2024
Městská galerie Litomyšl, dům u Rytířů, Smetanovo nám. 110
Vernisáž 9. 6. 2024 od 14 h
Otevřeno: Út– Ne 10– 12, 13– 17 h
Kurátoři: Štěpánka Stein, Čestmír Suška, Šimon Brejcha

Další informace naleznete zde.

Mohlo by Vás zajímat

Art and Science v kampusu VŠB-TU Ostrava

Ve čtvrtek 5. 9. 2024 v kampusu VŠB-TUO v Porubě představíme univerzitu nejen jako instituci pro vzdělávání, vědu a výzkum, ale také jako místo kreativního myšlení s přesahem do umění a tvořivosti. Těšte se na komentované ukázky, technické dílny a soutěže, umělecké workshopy, výstavy a hudební vystoupení. Podrobnější informace vám pošleme v přípravném týdnu, ale přihlásit svou školu můžete už nyní: https://www.zlepsisitechniku.vsb.cz/program/1213. (Foto zdroj: Freepik)

Příručka první pomoci pro práci s dětmi s NKS v předškolním věku

Zajímá Vás, co s dítětem v předškolním věku, které má problémy v komunikaci? Pak sáhněte po publikaci – metodice „Příručka první pomoci pro práci s dětmi s narušenou komunikační schopností (NKS) v předškolním věku" a dozvíte se vše potřebné jasně a stručně!