Středoškolská odborná činnost

Středoškolská odborná činnost

04.10.2024
Autorský tým NPI ČR
Učitel/učitelka
Ředitel/ředitelka
Školní poradenský pracovník/ce
Třídní učitel/ka
Žáci a studenti
Středoškolská odborná činnost (SOČ) je určena studentům všech typů středních škol. Cílem této soutěže je podporovat talentované studenty v samostatném a kreativním přístupu k řešení odborných problémů v 18 vědních oborech.
Obrázek článku

Ilustrační foto. | FOTO: Freepik.


Středoškolská odborná činnost - SOČ, je určena žákům všech typů SŠ. Cílem soutěže je vést talentované žáky k samostatnému a tvořivému přístupu při řešení odborných problémů v 18 vědních oborech. Veškeré informace o soutěži naleznete na webu: www.soc.cz

Mohlo by Vás zajímat

Týden Akademie věd

Týden Akademie věd České republiky 4. - 10.11.24 Registrace nutná.

Grantový program „Společně za sny"

Jsme velice rádi, že s Vámi můžeme sdílet otevření grantového programu „Společně za sny“ pro rok 2024. Hledáme talentované jedince i neformální skupiny studentů z Moravskoslezského kraje ve věku od 12 do 21 let, kterým pomůžeme proměnit jejich sny v realitu.

VI. Setkání národních skupin garantů NPI ČR pečujících o nadání

Dne 20. září 2024 od 9 do 17 h proběhlo VI. Setkání národních skupin garantů NPI ČR pečujících o nadání v prostorách PedF UK Praha, Magdalény Rettigové 4, Praha 1 – Nové Město, pod záštitou NPI ČR ve spolupráci s PedF UK Praha. Účastnili se aktéři podporují nadání a pečující o nadané – skupina Krajských koordinátorů podpory nadání, skupina Krajských koordinátorů z pedagogicko-psychologických poraden, pedagogové a další aktéři z oblasti podpory nadání.