logo
logo
Národní cena kariérového poradenství 2024

Národní cena kariérového poradenství 2024

24.07.2024
Učitel/učitelka
Ředitel/ředitelka
Školní poradenský pracovník/ce
Rádi bychom vás informovali o možnosti přihlášení se do Národní ceny kariérového poradenství za rok 2024.
Obrázek článku

Cílem soutěže je podpořit rozvoj kariérového vzdělávání a poradenství, sbírat příklady dobré praxe účastníků soutěže, inspirovat kariérové poradce a učitele, nabídnout prostor pro setkávání a sdílení zkušeností poradců, pedagogů a dalších odborníků napříč jednotlivými sektory v České republice i v Evropě. Přihlásit se můžete do 30. 8. 2024.

Kdo se může přihlásit?

Přihlásit se může organizace (mateřské, základní, střední a vysoké školy, školská zařízení, instituce dalšího a celoživotního vzdělávání, pobočky a pracoviště úřadu práce, personální, poradenské a vzdělávací agentury, podniky, firmy, neziskové organizace a další) i jednotlivci (kariéroví poradci, výchovní poradci a učitelé podílející se na kariérovém vzdělávání, poradci ve veřejných službách, státních, krajských, neziskových organizacích, OSVČ a další).

Jaké aktivity je možné přihlásit?

Je možné soutěžit s projekty, službami a dalšími aktivitami kariérového poradenství pro děti, mládež i dospělé stejně jako s jednorázovými aktivitami podporujícími kariérový rozvoj (informační a online nástroj, metodika, a jiné).

VÍCE INFORMACÍ SPOLU S FORMULÁŘEM PŘIHLÁŠKY


Mohlo by Vás zajímat

Art and Science v kampusu VŠB-TU Ostrava

Ve čtvrtek 5. 9. 2024 v kampusu VŠB-TUO v Porubě představíme univerzitu nejen jako instituci pro vzdělávání, vědu a výzkum, ale také jako místo kreativního myšlení s přesahem do umění a tvořivosti. Těšte se na komentované ukázky, technické dílny a soutěže, umělecké workshopy, výstavy a hudební vystoupení. Podrobnější informace vám pošleme v přípravném týdnu, ale přihlásit svou školu můžete už nyní: https://www.zlepsisitechniku.vsb.cz/program/1213. (Foto zdroj: Freepik)

Výstava Na cestě - Smetanova výtvarná Litomyšl

Již tradiční výstava výtvarných skupin MenART se v letošním ročníku představí v návštěvníkům dosud skrytých prostorách domu U Rytířů.